Με 40άρια η έξοδος: 53 πλοία φεύγουν σήμερα από την Αττική για τα νησιά
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυξημένη είναι την Παρασκευή η κίνηση των ταξιδιωτών στα λιμάνια της Αττικής. Κι αυτό γιατί το πρωί ξεκίνησε το μεγαλύτερο μέρος των αδειών του φετινού καλοκαιριού, ενώ το Σαββατοκύριακο «μετακομίζει» στη χώρα μας ο καύσωνας με τα 40άρια που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την Ευρώπη.
Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 30 απόπλοι πλοίων, 16 από τη Ραφήνα (10 για Κυκλάδες και 6 για Μαρμάρι) και 7 από το Λαύριο.
Χθες, Πέμπτη, 25/7 από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 25 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 23.070 επιβάτες και 3.554 ΙΧ οχήματα.
Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 12 δρομολόγια πλοία μεταφέροντας 6.432 επιβάτες και 1.190 ΙΧ οχήματα.
Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 1.176 επιβάτες και 313 ΙΧ οχήματα.
«Μαύρη» προειδοποίηση από το φλεγόμενο Ιράν κατά αμερικανικών πληγμάτων - Πάνω από 450 οι νεκροί διαδηλωτές
Ψυχρή εισβολή: Πολικές θερμοκρασίες από το βράδυ - Πού θα χιονίσει στην Αττική
Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες - Τα βίντεο στα social media
«Επικίνδυνο»: Η Google απέσυρε ορισμένες απαντήσεις επισκόπησης AI μετά από κίνδυνο για την υγεία των χρηστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



