Καύσωνας: Έσπασε τα ρεκόρ ο υδράργυρος στη Φθιώτιδα
Πρωταθλήτρια στη ζέστη αναδείχθηκε η Φθιώτιδα το Σάββατο 3 Αυγούστου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επισήμως σε δύο περιοχές ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 41 βαθμούς, ενώ πολλά ακόμη μέρη ξεπέρασαν τους 40 ή «φλέρταραν» με το 40αρι.
Ανάμεσα στις περιοχές αυτές και η Λαμία με τον υδράργυρο να φτάνει τους 39,5 βαθμούς στις 17:24’ το απόγευμα αν και νωρίτερα η αίσθηση της ζέστης άγγιζε τους 42!
Πιο ψηλά στον κατάλογο με τις πιο ζεστές περιοχές ο Θεολόγος Μαλεσίνας με 41,4 και το Λευκοχώρο στη δυτική Λοκρίδα με 41,1.
Από κοντά και περιοχές στη Φωκίδα, Βοιωτία και Λάρισα. Από αύριο, Κυριακή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, με φυσιολογικές ζέστες που παραπέμπουν σε ελληνικό καλοκαίρι.
Πηγή: LamiaReport.gr
Διαβάστε ακόμη
Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
«Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



