Φωτιά τώρα Ελαφόνησος: Αναζωπύρωση της φωτιάς - Εκκένωση κάμπινγκ, ξενοδοχείων
Αναζωπυρώθηκε η φωτιά, εκκενώθηκαν προληπτικά το κάμπινγκ του «Σίμου» και τα γύρω ξενοδοχεία. Προς το λιμάνι κατευθύνεται ο κόσμος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύσκολες ώρες περνούν κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού στην Ελαφόνησο, καθώς η φωτιά που καίει από χθες, Σάββατο, αναζωπυρώθηκε το πρωί της Κυριακής. Οι Αρχές αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες, σπίτια, αλλά και το κάμπινγκ, ενώ επίγειες κι εναέριες δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες και προσπαθούν να περιορίσουν το μέτωπο.
Συγκεκριμένα εκτός του κάμπινγκ και παρακείμενων ξενοδοχείων και σπιτιών, εκκενώθηκε προληπτικά και οικισμός Παναγιά. Ορισμένοι κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ωστόσο, κάποιοι προτίμησαν να μείνουν.
Αυτή την ώρα μεταβαίνει εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νησί ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με μια ομάδα της ΕΜΑΚ, για να συντονίσει τις ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ ενισχύθηκαν και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι επίγειες δυνάμεις, αλλά και τα εναέρια μέσα ενισχύονται, καθώς η φωτιά καίει πλέον ανεξέλεγκτη.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




