Καιρός: Έκτακτο της ΕΜΥ, ραγδαία επιδείνωση τον Δεκαπενταύγουστο
Υποχωρεί το κύμα καύσωνα - Τη σκυτάλη παίρνουν βροχές και καταιγίδες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προαναγγέλλει η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Τετάρτη το πρωί. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο θα υποχωρήσει το κύμα καύσωνα και τη σκυτάλη θα πάρουν οι βροχές και οι καταιγίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας θα υπάρξουν έντονες χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι, με επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα.
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
1. Την Πέμπτη (15-08-2019) από τις μεσημβρινές ώρες στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και σταδιακά την Ανατολική Μακεδονία βροχές και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
2. Την Παρασκευή (16-08-2019) από τις απογευματινές ώρες, στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, αργά το βράδυ στις Σποράδες και πιθανώς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-08-2019) θα εξασθενήσουν.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



