Κινητό τηλέφωνο εξερράγη την ώρα που φόρτιζε (vid)
Ο κάτοχός του θα ζητήσει αποζημίωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποζημίωση από κινεζική εταιρεία τηλεφώνων πρόκειται να ζητήσει ένας 42χρονος άνδρας από τη Λάρισα που είδε το κινητό του τηλέφωνο να τινάζεται στον αέρα την ώρα που φόρτιζε. Μάλιστα η συσκευή βρισκόταν στο κομοδίνο και σε κοντινή απόσταση από τα παιδιά του.
Σύμφωνα με τον 42χρονο άνδρα το περιστατικό σημειώθηκε αργά τη νύχτα και άκουσε ένα θόρυβο ενώ υπήρξε έντονη μυρωδιά. Παράλληλα πρόσθεσε ότι είδε το κινητό να φλέγεται και να πετάγεται λιωμένο πλαστικό.σε ακτίνα κοντά στα 2 μέτρα. Ακόμη επεσήμανε ότι το ευτύχημα ήταν πως δεν έπαθε κανείς ζημιά. Ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες στη Βέροια.
Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο στοιχείο καθώς η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει εισαχθεί από αυτόν στη χώρα μας.
Η αμείωτη γκρίνια στις τάξεις των βουλευτών για το Μαξίμου, η ανησυχία για ενεργοποίηση του Σαμαρά και οι προσπάθειες να πάει ο Καραμανλής στο συνέδριο της ΝΔ
Ανάλυση: ΗΠΑ και Ιράν σε πόλεμο αντοχής με επίκεντρο το Στενό του Ορμούζ
Νοσοκομειακοί γιατροί κατά Άδωνι Γεωργιάδη για την απάντηση στη νεαρή παιδίατρο
Άνοιξη ημίχρονο, φθινόπωρο τελικό πριν την Πρωτομαγιά - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



