Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: «Αν μπείτε στο Vox θα απαντήσουμε με πολλά χτυπήματα»
«Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε. Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι» λέει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ευθείες απειλές από το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργο Καλαϊτζίδη, ο οποίος προειδοποίησε ότι αν γίνει επέμβαση στο Βοξ η οργάνωση θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Καλαϊτζίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ. Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ. Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε.Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.
Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.
Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Γάιδαρος και ταύρος έγιναν ζευγάρι και άφησαν άφωνους τους επιστήμονες - «Πρώτη φορά καταγράφεται»
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: «Δεν τον σταματά τίποτα» - Το ενδεχόμενο ενός πιο παράτολμου Τραμπ μετά από ήττα
Γκάζι: Σκηνές αληθινού τρόμου σε Halloween party - Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς με αλυσίδες, ρόπαλα και δαγκώματα
Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης από την Κομισιόν: Οδηγίες για την επιβίωση τις πρώτες 72 ώρες μιας κρίσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



