Σεισμός στην Αττική: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά (vid)
Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν κάποια σχολεία του νομού Αττικής, καθώς έχουν καταγραφεί πολλά προβλήματα μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ στην πρωτεύουσα στις 19 Ιουλίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο ημέρες προτού χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, και διαπιστώνεται ότι ορισμένα σχολεία της Αττικής δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν, λόγω των ζημιών από τον σεισμό στις 19 Ιουλίου, με επίκεντρο στη Μαγούλα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα σχολεία που δεν θα μπουν φέτος οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες είναι στο Χαϊδάρι, στην Πετρούπολη, στο Νέο Ηράκλειο και στο Αιγάλεω.
«Έχουμε φροντίσει τα παιδιά να πάνε σε όμορα σχολεία, σε διπλανά δηλαδή σχολεία. Δεν θα έχουμε μετακινήσεις παιδιών. Το 17ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει ακριβώς δίπλα που είναι το 2ο Γυμνάσιο, που είναι σχεδόν συστεγαζόμενα. Το 7ο Δημοτικό Αιγάλεω θα πάει δίπλα, που είναι το 4ο Γυμνάσιο και το 11ο Δημοτικό θα πάει στο 20ό Δημοτικό σχολείο Αιγάλεω», δήλωσε ο Σταύρος Αδάμης, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αιγάλεω, Νίκος Ασημακόπουλος, δήλωσε ότι τέσσερα έως πέντε σχολεία παρουσίασαν προβλήματα και πρόσθεσε πως έχουν βρεθεί λύσεις σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. «Προέχει η ασφάλεια των μαθητών και καθηγητών και στη συνέχεια, εφόσον είμαστε σίγουροι και έχουμε τις υπογραφές των μηχανικών, θα μπορέσουμε να επιδιορθώσουμε τις ζημιές», ανέφερε.
Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



