Νέα Ιωνία: Συγκλονίζει ο φοιτητής που βρήκε το εγκαταλελειμμένο βρέφος (vid)
«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα», δηλώνει ο φοιτητής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζει η μαρτυρία 19χρονου φοιτητή, ο οποίος στις τέσσερις τα ξημερώματα εντόπισε στην είσοδο της πολυκατοικίας του εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις 7 ημερών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών.
Ο νεαρός, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε: «Ήταν γύρω στις 3:50 τα ξημερώματα όταν αντιλήφθηκα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι, λόγω της βλάστησης του κήπου, δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν όντως επρόκειτο για μωρό. Χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκα κάτω να το επιβεβαιώσω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Αν ακούγατε και μόνο το κλάμα του, δεν υπήρχε, σε έπιανε η καρδιά σου. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με το που το είδα σοκαρίστηκα».
Το βρέφος εντοπίστηκε σε καρότσι του σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην πολυκατοικία το μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.
Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
«Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



