Μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τράπεζες - 25 προσαγωγές
Αλλεπάλληλα χτυπήματα πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, βάζοντας στόχο γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τράπεζες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα χτυπήματα φαίνεται πως ήταν συντονισμένα, καθώς έλαβαν χώρα σχεδόν ταυτόχρονα. Μάλιστα, μέσα σε περίπου 20 λεπτά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις επιθέσεις.
Οι άγνωστοι έδρασαν σε Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Καισαριανή. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Aστυνομία, στη 1:35 οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου, στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα, άλλα άτομα προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Θουκιδίδου στον Άλιμο και σε γραφεία της ΟΝΝΕΔ στην ίδια περιοχή.
Είκοσι λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας, στην Κυψέλη, ενώ στις 2:00 στόχος αγνώστων έγινε ακόμη ένα υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Φορμίωνος στην Καισαριανή.
Η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 25 προσαγωγές. Οι 10 έγιναν από την περιοχή της Κυψέλης, οι 9 από τον Άλιμο και ο 6 από τη Γλυφάδα.
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



