Ενταση και χημικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα
Η πορεία είχε κατεύθυνση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένταση και χημικά σημειώθηκαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση για τον Παύλο Φύσσα. Πιο συγκεκριμένα, η πορεία ήταν στο ύψος του λιμανιού του Πειραιά και οι συγκεντρωμένοι πέταξαν φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Η πορεία συνεχίστηκε προς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η κεντρική πορεία, πάντως, ξεκίνησε από το μνημείο του Παύλου Φύσσα και είχε κατεύθυνση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Η Ελληνική Αστυνομία ανέπτυξε αυξημένα μέτρα στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων και προβλημάτων στο κυκλοφοριακό των δρόμων της περιοχής.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα λεωφορεία δεν πηγαίνουν στο λιμάνι του Πειραιά και η κατάσταση είναι αποπνικτική.
Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών - «Διάλογος χωρίς την ταλαιπωρία της κοινωνίας»
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



