Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί έτοιμο φύλλο για πίτες
Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη διακίνηση φύλλου κρούστας, στο οποίο διαπιστώθηκε ανάπτυξη εστιών μούχλας (ευρωτίαση) στην επιφάνεια του προϊόντος, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.
Πρόκειται για το προϊόν «ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ - Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες», σε συσκευασία των 250 γρ. και 500γρ. με ημερομηνία λήξης 30/9/19. Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ ΟΕ με έδρα στην Πάτρα.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση της εν λόγω παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Διαβάστε ακόμη
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



