Συνήγορος Γερμενή: Η Μάγδα Φύσσα επιτέθηκε στον Αλεξόπουλο
«Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου "δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι..."» είπε εκείνη τη στιγμή η Μάγδα Φύσσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αντιπαράθεση ήρθε λίγο πριν από την έναρξη της απολογίας του Γιώργου Γερμενή στη δίκη της Χρυσής Αυγής η μητέρα του Παύλου Φύσσα με τη συνήγορο του τελευταίου, Βάσω Πανταζή.
Η συνήγορος του Γερμενή προχώρησε σε δήλωση στο δικαστήριο λέγοντας πως ο εντολέας της Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος δέχθηκε επίθεση από μέλος του ακροατηρίου πριν ξεκινήσει το πρωί η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. «Δεν ήταν από μέλος της αίθουσας, από τη μητέρα του Παύλου ήταν», σημείωσε.
«Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου "δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι"...», είπε εκείνη τη στιγμή η Μαγδα Φύσσα με την Προέδρο να απαντά πως «αν έγινε εκτός της αιθούσης το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο».
Η δίκη συνεχίζεται κανονικά με την απολογία του Γ. Γερμενή.
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



