«Όχι» ΕΟΠΥΥ στην 8χρονη Αλεξία για θεραπεία στο εξωτερικό - Η απάντηση Κικίλια
Ειδικοί επιστήμονες αποφάσισαν η Αλεξία να συνεχίσει τη θεραπεία της στην Ελλάδα, σε ειδικό θεραπευτήριο στη Λάρισα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΕΟΠΥΥ απέρριψε το αίτημα να μεταφερθεί στο εξωτερικό η 8χρονη Αλεξία, που είχε δεχθεί «αδέσποτη σφαίρα» στο κεφάλι. Οι γονείς της 8χρονης ζητούσαν να μεταφερθεί το παιδί τους στο Αμβούργο, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης για παιδιά, με κόστος 90.000 ευρώ για πεντέμιση μήνες.
Ειδικοί επιστήμονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δέσποινας Βλεπάκη για το OPEN TV, αποφάσισαν, όμως, η Αλεξία να συνεχίσει τη θεραπεία της στην Ελλάδα, σε ειδικό θεραπευτήριο στη Λάρισα. Οι γονείς της, πάντως, ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Στο μεταξύ, πάντως, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε: «Θα καλύψουμε την αποκατάσταση της Αλεξίας στη χώρα μας».
Διαβάστε ακόμη
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Επτά χρόνια ταξίδι, 6 ήπειροι, 38 χώρες: Η ιστορία του Τομ και του σκύλου του που περπάτησαν τον κόσμο
Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση μεταξύ του να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Καρτέρι θανάτου στον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



