Απολογείται ο Κασιδιάρης - Συλλαλητήριο στα δικαστήρια
Αντιφασίστες έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Μέγαρο και διαδηλώνουν κατά της Χρυσής Αυγής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και με αντιφασιστικό συλλαλητήριο να πραγματοποιείται έξω από το Μέγαρο του Εφετείου, αναμένεται σε λίγο ώρα η απολογία του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος προσήλθε στη δικαστική αίθουσα στις 8.30 το πρωί, συνοδευόμενος από περίπου 20 υποστηρικτές του.
Η απολογία του αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μέλος του πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, αλλά και το πρόσωπο που φέρεται ότι αναφερόταν απευθείας στον «αρχηγό» Νίκο Μιχαλολιάκο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστών, έχοντας, ωστόσο, δώσει το στίγμα του εδώ και καιρό, υποστηρίζοντας ότι η δίωξη σε βάρος του, αλλά και σε βάρος όλων των βουλευτών, είναι πολιτική, λόγω της ανόδου της Χρυσής Αυγής το 2012.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έπειτα από 2,5 χρόνια εμφανίστηκαν στην αίθουσα υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα βρίσκονται περίπου 30 άτομα στο ακροατήριο.
Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
Ξανά μετάλλιο ο θρυλικός Λευτέρης Πετρούνιας! «Ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής
Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



