Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά στο Κορωπί
Ο 45χρονος πρώην άσος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για αλλά αδικήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 45χρονος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με καριέρα και στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να μεταφέρει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του περισσότερα από 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο Κορωπί, οι αστυνομικοί σταμάτησαν σε μπλόκο τον 45χρονο. Μετά από έρευνα στο όχημά του, βρέθηκαν κρυμμένα σε τρεις νάιλον συσκευασίες 2 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολούθησε έρευνα σε οικία την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής και συνεργοί του χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά για αποθήκευση ναρκωτικών, όπου εντοπίστηκαν 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 300 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ο 45χρονος πρώην άσος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για αλλά αδικήματα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Βίντεο ντοκουμέντο από το Κραν Μοντανά: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στην Ελβετία
Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 44χρονο δότη οργάνων - Με επιτυχία η πρώτη μεταμόσχευση
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Forbes: Αυτοί είναι οι 20 «hot» προορισμοί για το 2026 - Ανάμεσά τους και ένας στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



