Ελεύθερη η 27χρονη που παρέσυρε και αρχικά εγκατέλειψε 14χρονο στη Νέα Πεντέλη
Η 27χρονη απολογήθηκε στον εισαγγελέα και ο 14χρονος παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί η 27χρονη οδηγός, η οποία χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου 14χρονο αγόρι στην Πεντέλη, το εγκατέλειψε και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε στις Αρχές.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη. Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη χτύπησε με το αυτοκίνητό της ένα 14χρονο στη Νέα Πεντέλη. Η γυναίκα, μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο τον 14χρονο, ο οποίος - μαζί με φίλους του- κατέβηκε σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου. Η οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο, χτύπησε το παιδί και αρχικά το εγκατέλειψε. Στη συνέχεια, όμως, το μετάνιωσε, πήγε στο Α.Τ. Πεντέλης, κατέθεσε για το τροχαίο και παραδόθηκε.
Το 14χρονο αγόρι παραμένει στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



