Παραμένουν στα μπλόκα οι κάτοικοι στα Βρασνά - Στα δύο για τους μετανάστες (vid)
Σύμφωνα με το OPEN, στη Νέα Απολλωνία στον ίδιο κάτοικοι και πρόσφυγες συνυπάρχουν αρμονικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελληνικές σημαίες, πανό με συνθήματα. Τα μπλόκα των κατοίκων στα Βρασνά του δήμου Βόλβης καλά κρατούν. Φιλούν με βάρδιες το χωριό για να μην έρθουν και άλλοι μετανάστες που θα καταστρέψουν τον τουρισμό. Ο Ηλίας Τσιμπιδάρος, κάτοικος στα Βρασνά, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τους φέρνουν για να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Κάτοικοι και ξενοδόχοι στον απόηχο των επεισοδίων της προηγούμενης Τετάρτης όταν απετράπη η εγκατάσταση 380 ατόμων σε ανοικτές δομές του χωριού διασταύρωσαν ξίφη στην πρωινή εκπομπή του ΟΠΕΝ Ώρα Ελλάδος 7. «Δέχθηκα ένα πολύ μεγάλο μπούλινγκ ότι θα κάψουν τα σπίτια μας», ανέφερε κάτοικος του χωριού. Την άγρια επίθεση σε ξενοδόχους ,με ακραίες ενέργειες ακόμη και απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής είχε αποκαλύψει ρεπορτάζ του ανοικτού καναλιού.
Νέα Απολλωνία – Η άλλη όψη του νομίσματος
Νέα Απολλωνία δήμου Βόλβης. Ίδιος δήμος, άλλοι άνθρωποι… και κυρίως διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος. Εδώ κάτοικοι και αιτούντες ασύλου που φιλοξενούνται σε ανοικτές δομές της περιοχής συνυπάρχουν αρμονικά χωρίς προβλήματα.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN
Pizza Fan: Η φοροδιαφυγή-μαμούθ άνω των 25 εκατ. ευρώ, το «ντου» σε 100 καταστήματα και οι 21 συλλήψεις
Στημένα στο μπάσκετ: Μετρητά με το... τσουβάλι, σφυρίγματα α λα καρτ και αθλητικό «τσιφλίκι»
Σχολικά δρομολόγια: Το τίμημα του κακού σχεδιασμού πληρώνουν εκατοντάδες μαθητές στην Αττική - 127 δρομολόγια στα... αζήτητα
Το μήνυμα Μαξίμου σε Σαμαρά με Γεραπετρίτη, ο αθυρόστομος Καλογερόπουλος και η επόμενη ένταξη στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




