Καιρός: Από το shelf cloud στον Σαρωνικό στην κακοκαιρία της Αττικής
Το κύμα της κακοκαιρίας ουσιαστικά εξασθενεί πλέον στην Αττική και κινείται προς το Αιγαίο, όπου -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- την Τρίτη θα δώσει καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα
Από τον Σαρωνικό έφτασε στην Αττική η κακοκαιρία που είχε κύριο χαρακτηριστικό της τις καταιγίδες. Τα σύννεφα έδωσαν τουλάχιστον 6.500 κεραυνούς με τις βροχές να επιμένουν για τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα, πάντως, με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία θα είναι παρελθόν το μεσημέρι της Τρίτης.
Το κύμα της κακοκαιρίας ουσιαστικά εξασθενεί πλέον στην Αττική και κινείται προς το Αιγαίο, όπου -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- την Τρίτη θα δώσει καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



