ΑΣΟΕΕ: «Λουκέτο» μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου αποφάσισε η Σύγκλητος
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Συγκλήτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του Ιδρύματος μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.
Η λιτή ανακοίνωση της Συγκλήτου αναφέρει: «Η Σύγκλητος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου από 11/11/2019 έως και 17/11/2019. Η Σύγκλητος παραμένει σε διαρκή συνεδρίαση».
H εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της εφόδου της Αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο, όπου εντοπίστηκε το κρυσφήγετο των αντιεξουσιαστών, στο οποίο έβρισκαν καταφύγιο ακόμα και οι παράνομοι μικροπωλητές που βρίσκονταν για χρόνια στην οδό Πατησίων.
Διαβάστε ακόμη
Νέο εμβόλιο κατά του καρκίνου έφερε «πρωτοφανή» αποτελέσματα - Εξαφάνισε όγκους σε ασθενείς
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Παραμένει δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Η ισχνή πτώση της ΝΔ και η Καρυστιανού
Ευθεία απάντηση Τσίπρα σε Ράμα: «Δεν μπορείς να μου κάνεις δημόσια μαθήματα για το τι είναι ο εθνικισμός»
Νεκροψία για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου - Τι μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



