Γραμματέας Νοσοκομειακών Γιατρών: Ενας φοιτητής της ΑΣΟΕΕ με χτυπήματα στο κεφάλι
«Υπάρχουν άλλοι πέντε φοιτητές με αναπνευστικά προβλήματα», καταγγέλλει ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την καταγγελία ότι ένας φοιτητής της ΑΣΟΕΕ έχει δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι έκανε στο ethnos.gr ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Πάνος Παπανικολάου. Ο κ. Παπανικολάου, μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχουν άλλοι πέντε φοιτητές που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των χημικών που έριξαν οι αστυνομικοί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Ο κ. Παπανικολάου, μάλιστα, ζήτησε να φτάσουν και άλλα ασθενοφόρα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, καθώς αυτή την ώρα υπάρχει μόνο ένα. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί βρίσκονται έξω από τους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου ενώ μέσα σε αυτό υπάρχουν νεαροί, ανάμεσά τους και φοιτητές.
Διαβάστε ακόμη
Χίος: Νεκρός 31χρονος μετά από διαπληκτισμό με τον θείο του - Τον μαχαίρωσε στην κοιλιά
Παγκόσμιο μπλακάουτ στα social media: «Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram
Πέθανε ο εμβληματικός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ σε ηλικία 88 ετών
Κακοκαιρία «εξπρες»: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι από την Αττική ως την Καστοριά - Πού σημειώθηκαν προβλήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



