Κέρκυρα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε χωράφι
Δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκελετό θαμμένο στο χωράφι του βρήκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα, όταν το πρωί πήγε στην περιοχή για να κάνει αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.
Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και η ιατροδικαστής Κέρκυρας, ενώ φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
Τι τρώμε; Σάπια τυριά και μουχλιασμένοι κιμάδες και γαλοπούλες βρέθηκαν σε επιχειρήσεις της Αττικής
Πρώτο χερσαίο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Βενεζουέλας: Κατέστρεψαν αποβάθρα - Υποστηρίζουν ότι συνδέεται «ναρκωτικά»
Παππάς για καταγγελία Ανεστίδη: «Του είπα πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα - Η ΝΔ σταμάτησε τη διαδικασία με τα ΑΦΜ»
Πού βρίσκεις καλή βασιλόπιτα στην Αθήνα και πόσο σου κοστίζει;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



