Σέιχ Σου: Ολοκληρώθηκαν οι αεροψεκασμοί (pic)
Οι αεροψεκασμοί έγιναν για την καταπολέμηση του εντόμου πιτυοκάμπη
Ολοκληρώθηκαν οι αεροψεκασμοί στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, Σέιχ Σου για την καταπολέμηση του εντόμου πευκοκάμπια (πιτυοκάμπη). Πραγματοποιήθηκαν από το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία.
Οι αεροψεκασμοί έγιναν με το εξειδικευμένο βιολογικό σκεύασμα FORAY 48B SU, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι φιλικό στο περιβάλλον και δεν εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



