Κηφισός: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στα κιγκλιδώματα
Από το τροχαίο ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας με μια νταλίκα στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά ανάμεσα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τις τρεις γέφυρες.
Ο Οδηγός της νταλίκας υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και διέσχισε κάθετα τον Κηφισό την ώρα της κίνησης στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Ευτυχώς η νταλίκα κατά την τρελή της πορεία δεν συγκρούστηκε με κανένα από τα δεκάδες μηχανάκια και αυτοκίνητα που διέσχιζαν εκείνη τη στιγμή τη λεωφόρο.
Ο οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε από την σύγκρουση.
Αυτή την ώρα έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή λόγω διακοπής της κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της τροχαίας προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από την γέφυρα της Λυκόβρυσης ως Τσούντα.
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



