Νέα μαρτυρία «καίει» τον παππού της 12χρονης στη Μάνη (vid)
Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται κάθε κατηγορία. Κάνει, μάλιστα, λόγο για κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως και «καίει» τον παππού της 12χρονης από τη Μάνη που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 57χρονο ιερέα. Τόσο η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού όσο και άλλες μαρτυρίες δεν κατάφεραν να ξεδιαλύνουν τα πραγματικά περιστατικά.
Κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο ιερέας: «Μου είπε "κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή" ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».
Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται κάθε κατηγορία. Κάνει, μάλιστα, λόγο για κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμη και όταν φιλοξενήθηκε το κοριτσάκι στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1
Τα τρία «στοιχήματα» της κυβέρνησης στη φετινή ΔΕΘ - Έρχονται μέτρα σε δόσεις
ΑΤ Μάνδρας: Το βαρύ ιστορικό του 31χρονου - Απόπειρα αυτοκτονίας, αεροβόλο και απειλές με μαχαίρι
Δείχνουν ομόφυλα ζευγάρια τα βιβλία του Δημοτικού; Η απάντηση του εκδοτικού οίκου στις αντιδράσεις
Δεύτερος ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες με 8.40μ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



