Ολυμπιάδα: Κόποι μιας ζωής χάθηκαν στη λάσπη (vid)
Δεύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας και στη Θάσο - Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Open Tv είναι συγκλονιστικές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περιουσίες και κόποι μίας ζωής χαμένοι στις λάσπες. Οι κάτοικοι της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, που υπέστησαν ολική καταστροφή μετά τη χθεσινοβραδινή νεροποντή. Τα αναχώματα έσπασαν με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει και το δεύτερο ρέμα της περιοχής. Η μανία του νερού παρέσυρε τα πάντα. Φράχτες, τοίχοι σπιτιών, έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Οι κάτοικοι που είχαν ειδοποιηθεί να εγκαταλείψουν την περιοχή, όταν επέστρεψαν, αντίκρισαν και πάλι εφιαλτικές εικόνες, όπως ο Χρήστος Καμπούρης που είδε το σπίτι του να έχει μετατραπεί σε... Πύργο της Πίζας. «Έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν ξέρω τι να πω» αναφέρει στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open TV. Τα ορμητικά νερά του ποταμού παρέσυραν τα θεμέλια στο σπίτι και της Ευαγγελίας Στάνογλου με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα και να κινδυνεύει να καταρρεύσει.
Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες χτυπήθηκε και η Θάσος. Δρόμοι έγιναν ποτάμια και σπίτια πλημμύρισαν ξανά. Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει ακόμα και ολόκληρες οικογένειες που δεν μπορούσαν να βγουν από τα σπίτια τους. Από το πρωί έχει ξεκινήσει η καταγραφή των καταστροφών σε σπίτια, ενώ από αύριο κλιμάκιο της περιφέρειας θα επισκεφθεί το νησί προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών και στις επιχειρήσεις.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



