«Ξηλώθηκε» τεράστιο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων με συμμετοχή 70 ατόμων
Το κύκλωμα φέρεται, μεταξύ άλλων, να παραβίαζε τα συστήματα εισροών και εκροών για να κλέβει τους καταναλωτές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας και νοθείας υγρών καυσίμων εξαρθρώθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και της Οικονομικής Αστυνομίας.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που νόθευε και πουλούσε λαθραία καύσιμα.
Εκτός, όμως, από τους 20 που συνελήφθησαν, για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται ακόμα 50 άτομα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα στη νοθεία καυσίμων, που μπορεί στο τέλος των ερευνών να αποδειχτεί ότι εμπλέκονταν παραπάνω από 100 άτομα.
Το κύκλωμα φέρεται, μεταξύ άλλων, να παραβίαζε τα συστήματα εισροών και εκροών για να κλέβει τους καταναλωτές.
Η παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει σήμερα στις 17.00, απόγευμα Παρασκευής, στο υπουργείο Οικονομικών από τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο.
Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




