Σκληρές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο - 38 παραβιάσεις του FIR Αθηνών
Σε θέσεις μάχης τα ελληνικά αεροσκάφη - Αναχαιτίστηκαν τα τουρκικά αεροσκάφη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκληρές αερομαχίες εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Αιγαίο. Και αυτό διότι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Open TV Ζήση Μούσιο είχαμε χρόνια να δούμε 38 μαχητικά αεροσκάφη - δώδεκα εξ αυτών ήταν οπλισμένα - να παραβιάζουν 40 φορές το FIR Αθηνών.
Μάλιστα όταν έφτασαν εκεί τα ελληνικά «γεράκια» έμειναν για να τα αναχαιτίσουν. Πραγματοποίησαν 16 εικονικές αερομαχίες, ενώ και χθες Δευτέρα υπήρξαν περισσότερες από 30 παραβιάσεις του ελληνικού FIR. Σημειώνεται ότι 2 F-16 στις 10:14 πραγματοποίησαν υπέρπτηση στα 22.000 πόδια πάνω από τη νήσο Καλόγηροι.
Δείτε το βίντεο του Open TV
Διαβάστε ακόμη
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




