Πολύτεκνος λιμενικός βρήκε χρήματα και τα παρέδωσε στην αστυνομία
Τα βρήκε... ξεχασμένα σε ATM🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θα μπορούσε να είναι κάποιο κοινωνικό πείραμα αλλά συνέβη στην πραγματικότητα το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πρέβεζα. Ένας λιμενικός πήγε σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) προκειμένου να βγάλει λεφτά από το λογαριασμό του, αλλά μόλις έφτασε βρήκε να τον περιμένουν 300 ευρώ.
Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, ο άντρας που υπηρετεί στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και είναι και πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων παιδιών, παρέδωσε τα χρήματα στο αστυνομικό τμήμα Πρεβέζης, μαζί και με την απόδειξη της συναλλαγής από το μηχάνημα.
Ο ίδιος δήλωσε σε τοπικό μέσο: «Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω τα χρήματα, διότι το μυαλό μου πήγε αμέσως, ότι ίσως ανήκουν σε κάποιον φτωχό που τα έχει ανάγκη, έτσι αμέσως επισκέφτηκα την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, όπου παρέδωσα τα χρήματα».
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




