Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε ξανά Ελληνες ψαράδες κοντά στα Ιμια
Τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν γύρω από την περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα σε Ελληνες ψαράδες και μια τουρκική ακταιωρό στην περιοχή των Ιμίων. Λίγη ώρα μετά τις 9:00 σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε τρία ελληνικά αλιευτικά που ψάρευαν στην περιοχή. Οι Τούρκοι ζήτησαν από τους Ελληνες ψαράδες να αποχωρήσουν. Κάτι που δεν έκαναν. Ετσι, η τουρκική ακταιωρός ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς δίπλα τους, κόβοντας ταυτόχρονα τα δίχτυα ενός αλιευτικού. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν Λιμενικό Σώμα και υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν κοντά στα Ίμια.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



