Παρίστανε την εκπρόσωπο των Παιδικών Χωριών SOS - Αποσπούσε λεφτά από πολίτες
Η 32χρονη πωλούσε γλυκά και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες - Συνελήφθη μετά από καταγγελία πολίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με το πρόσχημα ότι συγκέντρωνε χρήματα για τα Παιδικά Χωριά SOS, μια 32χρονη επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα πουλώντας ζαχαρώδη προϊόντα, αλλά η απάτη της έγινε αντιληπτή και κατάληξε με χειροπέδες.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η 32χρονη πήγε προχθές σε κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο και προσποιούμενη την εκπρόσωπο του παραπάνω φιλανθρωπικού οργανισμού, που πουλάει ζαχαρώδη προϊόντα για οικονομική ενίσχυση, προσπάθησε να εξαπατήσει την ιδιοκτήτρια, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς εκείνη επικοινώνησε με τον οργανισμό και αποκάλυψε την απάτη. Αμέσως τηλεφώνησε στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα η 32χρονη συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στην περιοχή.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 32χρονης, από το Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: 39χρονη γυναίκα νεκρή στο σπίτι της - Συνελήφθη ο σύζυγός της
Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ο πατέρας είχε καταγράψει σε κάμερα τη στιγμή του τροχαίου
«Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν πριν»: Το μήνυμα ζωής του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του
Μελέτη-σταθμός: Το νευρικό σύστημα έχει κρυφές εφεδρείες για την αποκατάσταση της όρασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




