Θρίλερ στα Πετράλωνα: 21χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε τον νονό του
Υποστηρίζει ότι τεμάχισε το σώμα του 50χρονου και το πέταξε σε κάδους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας στα Πετράλωνα, για την εξιχνίαση της εξαφάνισης ενός 50χρονου άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 21χρονος που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Πανδώρου και Αιολίδας, υποστηρίζει ότι δολοφόνησε τον 50χρονο.
Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας εμφανίστηκε σε φίλους του εξαφανισμένου ατόμου που του χτύπησαν την πόρτα για πληροφορίες, με μαχαίρι και αίματα στα χέρια του. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι τεμάχισε το σώμα του 50χρονου και το πέταξε σε κάδους. Αστυνομικοί έκαναν έρευνες στη γύρω περιοχή, αλλά δεν βρήκαν κάτι. Στο σημείο αναμένεται εισαγγελέας για να μπουν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.
Ο 21χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ έσφαξα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια...».
Διαβάστε ακόμη:
Θρίλερ στα Πετράλωνα: Nτοκουμέντο μέσα από το σπίτι του εγκλήματος (vid)
Πετράλωνα: Κάμερα δείχνει τον 21χρονο να πετά σακούλα στα σκουπίδια
Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έμαθε για την εξαφάνιση-θρίλερ του 50χρονου στα Πετράλωνα
«Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε»: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια
«Ναι στον διάλογο, αλλά με μπλόκα»: Αντιδράσεις αγροτών για τη συνάντηση στην Επανομή Θεσσαλονίκης
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από τα 11 μποφόρ και το ψύχος
Ανατροπή στο Spotify: Το «Snowman» της Sia εκθρόνισε το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



