Κλήρωση Τζόκερ (2083): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
6,5 εκατομμύρια ευρώ ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα παρά τη χειμωνιάτικη εισβολή από την κακοκαιρία «Ζηνοβία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μπορεί η «Ζηνοβία» να σαρώνει τη χώρα με ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά το εορταστικό τζακ ποτ στο Τζόκερ ήρθε να ανεβάσει το θερμόμετρο με 6,5 εκατομμύρια ευρώ - για έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς.
Η κλήρωση -η τελευταία της χρονιάς για το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ- έγινε το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00.
Οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν από την κληρωτίδα είναι οι: 8, 15, 17, 18, 44
Τζόκερ ο αριθμός: 8.
Για άλλη μια φορά, όμως, ένατη κατά σειρά, σημειώθηκε νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία και η... φρενίτιδα τώρα μεταφέρεται στην πρώτη κλήρωση του 2020.
Αντίστοιχα, βρέθηκαν δύο «πεντάρηδες», στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι θα μοιραστούν 225.462,26 ευρώ - 112.731,13 έκαστος.

Διαβάστε ακόμη
Εμπρησμοί στη Γλυφάδα: Σοκάρει πρώην σύντροφος του 46χρονου υπαξιωματικού - «Μου είπε δύο φορές ότι θα με σκοτώσει»
«Κλείστο το στόμα σου, πουλάκι μου»: Η αντίδραση Μπακογιάννη σε συζήτηση για το Νοσοκομείο Χανίων
Σοβαρή θεσμική και πολιτική κρίση στην Πολωνία: Αστυνομική επέμβαση στο Συνταγματικό Δικαστήριο - Για πραξικόπημα μιλά η αντιπολίτευση
Έκρηξη στην Πλάκα: «Έχασαν τη ζωή τους για 20 ευρώ» - Η πρώτη αντίδραση των συγγενών των Αμερικανών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



