Θεσσαλονίκη: Διακινητές μετέφεραν παράνομα 11 μετανάστες σε αποθήκη στα Διαβατά
Μέσα σε κοντέινερ θα έκρυβαν τους μετανάστες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών προχώρησαν άντρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 39 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, εγκληματική οργάνωση, αντίσταση, απείθεια και πλαστογραφία.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί εντόπισαν όχημα που κουβαλούσε μετανάστες, με οδηγό τον 39χρονο, το οποίο αποβίβασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή των Διαβατών, 11 αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, όπου τους παρέλαβε ο 26χρονος αλλοδαπός συνεργός του, προκειμένου να τους οδηγήσει σε κοντέινερ.
Όπως διαπιστώθηκε το όχημα μεταφοράς έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, «μηνύματα» Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




