Ηφαιστίων: Διακόπηκε η κυκλοφορία στις λεωφόρους Πάρνηθος και Πεντέλης
Κλειστή η περιφερειακή οδός Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα λευκά έχει ντυθεί η περιοχή της Πάρνηθας με αποτέλεσμα η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας, να απαγορέψει την κυκλοφορία των οχημάτων, στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του εστιατορίου "Ζυγός", στο ρεύμα προς καζίνο.
Παράλληλα διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πεντέλη, επί της οδού Κλεισθένης και λεωφόρου Πεντέλης, από τη συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη.
Επίσης, κλειστή είναι η περιφερειακή οδός Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή Καλοπούλα του Υμηττού.
Σημειώνεται ακόμη ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα και από το 22ο χλμ της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.
Στον αντίποδα επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, συμπεριλαμβανόμενων και των φορτηγών, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Σπάρτης - Καλαμάτας.
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Επίδομα Χριστουγέννων 500 ευρώ στο Δημόσιο - «Κλειστός κουμπαράς» για τη νέα γενιά
Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom μετά την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
Τραγωδία για 13χρονο: Το TikTok challenge που ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε στον θάνατο
Η χώρα όπου το «μπράβο» μπορεί να φέρει αμηχανία: Ο άγραφος νόμος του Jantelagen
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



