Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους 22 ναυτικούς στο ακυβέρνητο πλοίο Aelos
Σε λίγη ώρα πλησιάζει το ακυβέρνητο πλοίο και δεύτερο ρυμουλκό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καιρός: Συνεχίζεται η περιπέτεια για τους 22 ναυτικούς, οι οποίοι από το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου βρίσκονται σε ακυβέρνητο πλοίο στο ακρωτήριο Μαλέα λόγω της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Λαγού για το OPEN, και δεύτερο ρυμουλκό αναμένεται να προσεγγίζει το φορτηγό πλοίο «Aelos» περίπου στις 16:00.
Ρυμουλκό βρίσκεται από τη Δευτέρα κοντά στο πλοίο, όμως οι ισχυροί άνεμοι δεν βοηθούν τη ρυμούλκηση του πλοίου (πνέουν άνεμοι δέκα μποφόρ). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιβαίνοντες στο πλοίο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Στο μεταξύ καθηλωμένα παραμένουν στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου τα πλοία, καθώς βρίσκεται σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν.
Έκρηξη στην Πλάκα: Η επόμενη μέρα, τα ευρήματα στον 2ο όροφο, η «στατική παγίδα» και τα 6 θύματα
Η Εύβοια «κόπηκε» στα δύο λόγω κακοκαιρίας: Πλημμύρες, κατολισθήσεις και διακοπή κυκλοφορίας
Τηλεματική: Σύμβαση 3 εκατ. ευρώ για να αποφευχθεί νέο «μαύρο» - Το παρασκήνιο του αδιεξόδου
Έγκλημα στα 18, εκτέλεση στα 50: Η Κρίστα Πάικ η πρώτη γυναίκα που εκτελείται στο Τενεσί μετά από 200 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




