«Σκούπα» στην πλατεία Εξαρχείων: Βρέθηκαν 75 συσκευασίες χασίς (pic)
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση-«σκούπα» στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησε η Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης. Συνολικά, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο για διακίνηση και δύο για κατοχή ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 75 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 140 γραμμαρίων.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το απόγευμα της Τρίτης 7/1 στην πλατεία Εξαρχείων από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων «Δράσης» και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Εκτός από τις συλλήψεις, ελέγχθηκαν 21 άτομα και προσήχθησαν άλλα εφτά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




