Μετεωρίτης στην Αίγινα: Τι λέει ο δήμαρχος του νησιού για το φαινόμενο
Οι επιστήμονες δηλώνουν καθησυχαστικοί και μιλούν για ένα συνηθισμένο φαινόμενο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αίγινα. Ψαράδες είδαν ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό να κατευθύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τη γη. Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη μαρτυρία ότι κάποιος το είδε ή έπεσε».
Οι επιστήμονες δηλώνουν καθησυχαστικοί και μιλούν για ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Ο διευθυντής και πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Μανώλης Πλειώνης, σημείωσε: «Ουσιαστικά, μπαίνει στην ατμόσφαιρα ένας μετεωρίτης, ο οποίος καίγεται λόγω της τριβής με την ατμόσφαιρα και δημιουργεί αυτή τη βολίδα που εμφανίζεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς γι' αυτό το φαινόμενο».
Μαρτυρίες μιλούν για έναν εκκωφαντικό θόρυβο το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, συνδέοντας το περιστατικό, χωρίς, όμως, να επιβεβαιώνεται. Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό.
Μητσοτάκης: Θα πέσει περαιτέρω η τιμής της βενζίνης - 'Ελεγχοι στην αγορά για το«πάγωμα» των τιμών
Δίκη τρίχρονου Άγγελου: Ένοχοι η μητέρα του και ο πρώην σύντροφος της - «Το παιδί κακοποιούνταν συστηματικά»
Από αδέσποτο... ήρωας: Η συγκινητική ιστορία του Τσουνάμι, του σκύλου που διέσωσε 13 ανθρώπους στους σεισμούς της Βενεζουέλας
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Από θαύμα σώθηκε ένοικος - Αγωνία για το σκυλάκι της που αγνοείται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



