Από δήμαρχος... παπάς: «Κάνω επιτέλους πράξη τον νεανικό μου πόθο»
Θα γίνω άμισθος, ούτε θέλω κανένας στο δικό μου το χέρι να βάλει οτιδήποτε για αμοιβή. Γίνομαι με τη θέλησή μου για να προσφέρω, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου, λέει στο Open TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κοινοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινότητας, τρεις θητείες Δήμαρχος Νίκαιας, μια θητεία Δήμαρχος Κιλελέρ, και ο πρώτος Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Ρίζος Κομήτσας το Σάββατο θα χειροτονηθεί σε Διάκονο και την Κυριακή στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου, στην πλατεία της Ανατολής Αγιάς, θα χειροτονηθεί σε Ιερέα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κκ. Ιγνάτιο.
«Η ιεροσύνη ήταν νεανικός μου πόθος. Δεν κατάφερα να γίνω τότε. Ταυτόχρονα ήμουν και ιεροψάλτης 23 χρόνια στο αναλόγιο. Δεν πάω από το "πουθενά" στην εκκλησία. Θέλω να ηρεμήσω και να κλείσω την ενασχόλησή μου με τα κοινά και πηγαίνω να γίνω ιερέας σε ένα μικρό εκκλησάκι στα 1.000 μέτρα υψόμετρο στην Ανατολή Αγιάς, που είναι η γενέτειρα του πατέρα μου» τόνισε μιλώντας στο Open TV.
Θα γίνω άμισθος, ούτε θέλω κανένας στο δικό μου το χέρι να βάλει οτιδήποτε για αμοιβή. Γίνομαι με τη θέλησή μου για να προσφέρω, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου.
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



