Τρόμος για Σχοινά - Γαρμπή: Τους ακινητοποίησαν ληστές στο σπίτι τους
Καρτέρι έστησαν οπλισμένοι δράστες σε Διονύση Σχοινά και Καίτη Γαρμπή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία τα ξημερώματα σε βάρος της τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή και του συζύγου της Διονύση Σχοινά, οι οποίοι έζησαν τον τρόμο στα χέρια κουκουλοφόρων. Τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι και περίμεναν την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή να επιστρέψει από το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται στο σπίτι της στη Νέα Ερυθραία.
Οι ληστές την απείλησαν με όπλα και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι την απείλησαν ότι θα της «φυτέψουν» μια σφαίρα στο κεφάλι. Εκεί -μέσα στην κατοικία του διάσημου ζευγαριού - ακινητοποίησαν και τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και ρωτούσαν επιμόνως πού έκρυβαν τα χρήματά τους. Μόλις κατάφεραν να τους αρπάξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, έτρεξαν να εξαφανιστούν. Το σπίτι του διάσημου ζευγαριού είναι σε ένα σχετικά απομονωμένο σημείο, γεγονός που διευκόλυνε τους δράστες στην επίθεσή τους.
Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Demy κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
«Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



