Τραγωδία στο Κιλκίς: Δύο νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση ΙΧ
Μια γυναίκα και ένας άντρας μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Κιλκίς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν το μεσημέρι της Δευτέρας δύο γυναίκες έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Πετριτσίου, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, στον Δήμο Κιλκίς. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο και στο άλλο όχημα τρία άτομα.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων. Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες, ενώ άλλη μια γυναίκα και ένας άντρας βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο τροχαίο επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



