Σεισμός 5,9 Ρίχτερ τώρα στα Δωδεκάνησα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στα Δωδεκάνησα και μάλιστα έγινε αισθητός στα Δωδεκάνησα και στην ανατολική Κρήτη.
Σύμφωνα με το Μεσογειακό Κέντρο ο σεισμός είχε επίκεντρο 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου, 144 χιλιόμετρα νότια της Ρόδου και 2 χιλιόμετρα εστιακό βάθος.
Είναι στο ίδιο σημείο που πριν από δύο ημέρες είχε γίνει σεισμός 5,2 Ρίχτερ, ενώ σήμερα το πρωί (30/1) έγινε και άλλη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 Ρίχτερ.
Το ethnos.gr επικοινώνησε με τους Δήμους Ρόδου, Κάσου και Καλύμνου και η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως δεν υπήρξε καμία ανησυχία.
Διαβάστε ακόμη
Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας: Η απάντηση στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και ο χάρτης που παρουσίασε ο Μητσοτάκης
Αυξάνονται τα ατυχήματα με λεωφορεία: Στο κυκλοφοριακό και στις συνθήκες λειτουργίας «τα ρίχνει» η ΟΣΥ
Έκρηξη στην Πλάκα: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - Το βίντεο που τους «έδωσε» και οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο
Αγωνία για τους εργαζομένους της Pizza Fan - Καταγγελίες για παραιτήσεις και διαμαρτυρία την Τρίτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



