Σεισμός: 4,6 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ο νέος σεισμός, τον οποίο χαρακτήρισε επίσης «ασθενή», είχε επίκεντρο υποθαλάσσια περιοχή 403 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05:11 στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ των νησιών της Κρήτης και της Κάσου, σε απόσταση 33 χιλιομέτρων ανατολικά της Ζάκρου, ενημέρωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ο νέος σεισμός, τον οποίο χαρακτήρισε επίσης «ασθενή», είχε επίκεντρο υποθαλάσσια περιοχή 403 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας.
Στις 04:24, είχε καταγραφεί σεισμός 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε υποθαλάσσια περιοχή σε απόσταση 32 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Ζάκρου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στον πόλεμο - Πώς και γιατί έγινε στόχος
Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



