Συναγερμός στο Λιμενικό: Επιβάτης πλοίου εθεάθη να πέφτει στη θάλασσα
Στις έρευνες του Λιμενικού συμμετέχουν ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αγωνιώδεις έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής (7/2), για επιβάτη του οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star 2».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιβάτης εθεάθη να πέφτει από το πλοίο μέσα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της νησίδας Πάτροκλος στον Σαρωνικό Κόλπο.
Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησε έρευνες οι οποίες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.
Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος, ενώ σημειώνεται ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί και η καταμέτρηση των επιβατών του πλοίου ώστε να υπάρξουν στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
Αυτή την ώρα, στις έρευνες επιχειρούν τρία παραπλέοντα, ένα πλωτό κι ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η καταμέτρηση των επιβατών του «Blue Star 2». Επιπλέον, δεν έχουν προκύψει στοιχεία για την ταυτότητα του αγνοούμενου.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



