Μανωλάδα: Σύλληψη άνδρα που έδεσε τη μάνα και βίασε την κόρη
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Μανωλάδα και προκαλεί σοκ στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στο σπίτι δυο γυναικών -μητέρας και κόρης- εισέβαλε άγνωστος άνδρας στην Νέα Μανωλάδα, το απόγευμα της Κυριακής (9/2) με σκοπό να τις κλέψει. Ο δράστης αφού πρώτα χτύπησε την 76χρονη στη συνέχεια την έδεσε στην τουαλέτα του σπιτιού. Έπειτα, ζήτησε χρήματα από την 53χρονη κόρη η οποία είχε πάνω της μόνο 40 ευρώ.
Στην προσπάθειά του να βρει περισσότερα χρήματα ο άντρας ζήτησε από την 53χρονη να βρει χρήματα από την... γειτονιά. Αμέσως οι δυο τους πήγαν σε γειτονικά σπίτια ώστε να ζητήσουν χρήματα. Μάλιστα υπήρξε και κάποιος που έδωσε 100 ευρώ.Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν ειδοποίησε στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…».
Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις. Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.
Συνελήφθη ο δράστης
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη (Αλβανός υπήκοος) στον Πύργο ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.
Ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Με πληροφορίες από patrisnews.com
Επίθεση από drones δέχθηκαν δύο ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
Η μεγαλύτερη αιματοχυσία στην ιστορία του Ιράν; Τρομακτικές εκτιμήσεις για τους νεκρούς
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Εμφανίστηκε ο άνδρας που συνομιλούσε μαζί της - Στου Ζωγράφου βρέθηκε η τσάντα της
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 25 σερί χρονιά! Δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα απ' το 2002!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



