Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτό είναι το αυτοσχέδιο τζακούζι που βρέθηκε σε κελί
Η Σοφία Νικολάου, αναφερόμενη στο θέμα με το τζακούζι στις φυλακές, αποκάλυψε ότι βρέθηκε σε κελί σκληρού βαρυποινίτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτογραφίες από το περίφημο τζακούζι που βρέθηκε μέσα σε κελί των φυλακών του Κορυδαλλού δημοσιεύει το ethnos.gr. Πρόκειται για το περίφημο τζακούζι που ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της η γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου. Το αυτοσχέδιο τζακούζι βρέθηκε προ μηνών ύστερα από καταγγελία προ μηνών από την ομάδα αντιμετώπισης έκνομων ενεργειών και στη συνέχεια ξηλώθηκε.
Ηταν ένα αυτοσχέδιο τζακούζι, τοποθετημένο μέσα σε κελί κρατουμένου που δεν είχε σχέση με την εγκατάστασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγαλοκρατούμενοι το εγκατέστησαν στο συγκεκριμένο κελί προκειμένου, σε περίπτωση έρευνας, να μην έχουν πειθαρχικές συνέπειες οι ίδιοι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρήση του έκαναν γνωστοί ποινικοί που είχαν προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό για μεγάλες υποθέσεις.


28η Οκτωβρίου: O Μεταξάς είπε «ναι» και ο Κόσμος ολόκληρος χλόμιασε – Τι θα γινόταν αν οι Ιταλοί καταλάμβαναν την Ελλάδα αμαχητί;
Θανάσης Κοντογεώργης στο ethnos.gr: Παράνομο, άκυρο και ανυπόστατo το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Η ώρα της απολογίας του Λιόλιου για τα στημένα στο μπάσκετ - Οι μαρτυρίες που τον «καίνε»
Το διπλωματικό πόκερ για την ΑΟΖ: Η πρόταση Γκιουλέρ στο Κάιρο και τα ισχυρά όπλα της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




