Λέσβος: Άντρες των ΜΑΤ καταστρέφουν αυτοκίνητα ντόπιων
Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από το Διαβολόρεμα, στο οποίο φαίνονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να βανδαλίζουν αυτοκίνητα κατοίκων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκρυθμη η κατάσταση στη Λέσβο την Τετάρτη, όπου κάτοικοι και ΜΑΤ ήρθαν σε ανοιχτή σύγκρουση με αφορμή την κατασκευή νέων κλειστών δομών για τους πρόσφυγες.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι και στο Διαβολόρεμα, όπου χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο από εκεί, με τους άνδρες των ΜΑΤ να σπάνε αυτοκίνητα πολιτών.
Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από Λέσβο και Χίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι θα αποκλιμακώσει την κατάσταση στο στρατόπεδο Κυριαζή, όπου κάτοικοι της Λέσβου βρίσκονταν στην είσοδο του κτιρίου και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν καραμπίνες και πυροβολούσαν. Στο εσωτερικό του στρατοπέδου βρίσκονται ταμπουρωμένες έξι διμοιρίες των ΜΑΤ. Όπου κάποιοι άνδρες ίσως να πρέπει να εξηγήσουν υπηρεσιακώς για ποιον λόγο πρόεβησαν σε αυτή την πράξη βίας.
Παύλος Φύσσας: 13 χρόνια μετά, το τέρας επιστρέφει - Να μην το συνηθίσουμε ποτέ
Αναταράξεις στην αγορά με αποχωρήσεις φαρμακευτικών εταιρειών από την Ελλάδα και απολύσεις - Η μεγάλη κρίση
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο - Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν κόντρα με άλλο όχημα
Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός στην Αττική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




