Πυροβολισμός έξω από σπίτι πρώην υπουργού με εμπλοκή αστυνομικού
Γυναίκα μετέβη μόνη της, παρά τον τραυματισμό της, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμό έξω από το σπίτι γυναίκας πολιτικού, πρώην υπουργού, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, μία γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι από πυροβολισμό ακριβώς έξω από το σπίτι της πρώην υπουργού. Στο σημείο βρισκόταν όχημα της Ασφάλειας και ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και φρουρούσε το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο αστυνομικός, ηλικίας περίπου 50 ετών, να είναι αυτός που πυροβόλησε στο πόδι τη γυναίκα ύστερα από έντονο τσακωμό. Η γυναίκα μετέβη μόνη της, παρά τον τραυματισμό της, στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το κατά πόσο γνωριζόταν με τον αστυνομικό και πήγε στο σημείο όπου βρισκόταν ο αστυνομικός για να τον δει.
Το περιστατικό προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για ακόμα ένα κρούσμα –ανάμεσα στα πολλά των τελευταίων εβδομάδων- που αστυνομικός εμφανίζεται να εμπλέκεται σε πράξη που δεν συνάδει με τίποτα με ένα όργανο που καλείται να εφαρμόσει τον νόμο.
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




