Κοροναϊός: Επτά τα κρούσματα στην Ελλάδα
Αυξήθηκαν τα κρούσματα στη χώρα μας - Ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον νέο κοροναϊό Σωτήρη Τσιόδρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επτά είναι πλέον τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κοροναϊό Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε τα εξής:
«Ανακοινώνονται ακόμα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Το πρώτο πρόκειται για Ελληνίδα, στενή επαφή του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, η οποία παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Το δεύτερο πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Το τρίτο πρόκειται για Έλληνα, στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.
Τα τρία αυτά περιστατικά, όπως αναφέρει ο κ. Τσιόδρας, προστίθενται στα τέσσερα προηγούμενα. Υπενθυμίζεται ότι έχουν νοσήσει μία 38χρονη γυναίκα εκπαιδευτικός από τη Θεσσαλονίκη και το παιδί της, καθώς και μία 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι και η κόρη της.
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



