Εκατοντάδες μετανάστες-πρόσφυγες προσπάθησαν να φύγουν από τη Μόρια
Τους εμπόδισαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οχτακόσια άτομα από το hot-spot της Μόριας το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας επιχείρησαν να κινηθούν προς το λιμάνι του νησιού, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του OPEN TV, στη Λέσβο, Μαρίνος Αλειφέρης. Ωστόσο αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί τους εμπόδισαν, με αποτέλεσμα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να επιστρέψουν στον προσφυγικό καταυλισμό.
Στο μεταξύ σύμφωνα με ΜΜΕ της Λέσβου, μετά και τις χθεσινές επιθέσεις σε βάρος τους πολλοί εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ κυρίως ξένοι υπήκοοι αποχωρούν από την Λέσβο. Νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ πραγματοποίησαν σύσκεψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Διαβάστε ακόμη
Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



