Κοροναϊός: Σε κρίσιμη και σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ 53χρονος και 50χρονος
Ο 53χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος ενώ ο 50χρονος νοσηλεύεται με πνευμονία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει από τον κοροναϊό. Από αυτούς οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο λόγος για τον 53χρονο εργαζόμενο του μικροβιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Καστοριάς που για δεύτερο 24ωρο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος, καθώς και για έναν 55χρονο επίσης από την Καστοριά ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης με πνευμονία.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV Αναστασία Αργυριάδου στο νοσοκομείο της Καστοριάς διαπιστώθηκε πως έχει μολυνθεί από κοροναϊό και ένας 90χρονος ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Από την ιχνηλάτηση που έγινε στο συγγενικό του περιβάλλον διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκαν άλλα δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.
Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
«Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



